sefe.protrpen.se Sitemap - Limpa efter finskt recept
Home Site map
Contact
If you are under 18, leave this site!

Sitemap: Limpa efter finskt recept. Hallandssöm och Miras finska skärgårdslimpa – Sara bakar

Dessa limpor blir helt suveränt goda! Smakar precis som originalet! Tar lång tid att baka men är väl värd mödan. Receptkategori: Baka bröd Till det här receptet behöver du en rågssurdegsstart​, recept på det hittar du här: Finsk efterugnslimpa med honung 🤔 Låter som. Efter det rågmjöl, havrekli och malt. Sist vetemjölet i omgångar. 3. Täck bunken och låt jäsa på dragfri plats i 1 ½ h. 4. Fördela smeten i tre smorda brödformar. 1. Värm äppeljuicen till ca 37°. Blanda i jästen och rör så att den löser sig. 2. Blanda ner salt och sirap. Efter det rågmjöl, havrekli och malt. Sist vetemjölet i omgångar. 3. Täck. Värm olja och filmjölk till 37 °. Häll blandningen över jästen och rör om. Tillsätt riven potatis, salt och rågmjöl. Arbeta in vetemjöl lite efter hand till en ganska fast och smidig deg. Låt jäsa övertäckt i /5(68). Dag 1: Blanda ihop vatten, rågmjöl och surdeg till en välling. Täck med duk och låt stå på en varm plats i timmar. Därefter kan du ta 1dl och spara i kyl eller frys till nästa baktillfälle. Dag 2: Lös upp jästen i lite av vattnet och tillsätt alla ingredienser i smeten från dag 1.


3 4 5 6 7 8 9 10 11